Bielenda Chrono Age 24H Hydraterende Anti-rimpel Oogcrème 15 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Dit is een product dat is ontwikkeld om de huid onder de ogen te helpen er jonger en gezonder uit te zien

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
33

Bielenda Chrono Age 24H Hydraterende Anti-rimpel Oogcrème 15 ml

Hydraterende anti-rimpel oogcrème die een origineel plantencomplex bevat met wetenschappelijk gedocumenteerde werking. Dit complex werkt in vele richtingen en biedt uitgebreide huidverzorging:

-Regulering van biologische klokgenen: De crème reguleert de biologische klokgenen van de huid, zoals BMAL1, CLOCK, PER1, wat helpt een gezond biologisch ritme van de huid te behouden.

-Activering van levensduurgenen: Het complex activeert het levensduurgen SIRT1, dat cruciaal is in het huidverouderingsproces.

-Stimulatie van de collageenproductie: Verbetert de collageenproductie door de expressie van de COL1A1- en COL1A2-genen te activeren, wat bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van de huid.

-Antioxiderende werking: De crème heeft een antioxiderende werking en remt reacties die leiden tot schade aan de huidcellen, waardoor de impact van externe factoren wordt geneutraliseerd.

-Bescherming tegen schadelijke deeltjes: Neutraliseert schadelijke stoffen waaraan de huid de hele dag wordt blootgesteld en beperkt het binnendringen van smogdeeltjes in de huid.

-Anti-photoaging: De crème gaat fotoverouderingsprocessen tegen die worden veroorzaakt door UV-straling.

Dankzij het epigenetische revitalisatiecomplex beschermt dit product de huid tegen ontregeling van biologische klokgenen, waardoor de gevoeligheid van huidcellen voor beschadiging wordt verminderd. Door samen te werken met het natuurlijke nachtelijke regeneratieproces van de huid, zet de crème herstelactiviteiten in gang. Bovendien herbouwt en versterkt het de natuurlijke lipidenlaag van de huid en stimuleert het de productie van collageen.

Regelmatig gebruik van de CHRONO AGE 24 H oogcrème brengt de volgende voordelen met zich mee:

-Intensieve hydratatie

- Verstevigende en toenemende elasticiteit

-Verzachting en regeneratie van de huid

-Regulering van de biologische klok van de huid

-Activering van SIRT1-genen, bekend als het "moleculaire elixer van de jeugd"

-Regulering van PER1-genexpressie

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème elke ochtend en avond in de huid rond de ogen. De kleur van de crème is het gevolg van het hoge gehalte aan natuurlijke ingrediënten en kan na verloop van tijd van tint veranderen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Persea Gratissima ( Avocado ) olie, sorbitaansstearaat, glycerine, Orbignya Oleifera (Babassu) zaadolie, squalaan, tocoferylacetaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, cetearylalcohol, glycerylstearaat, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, glycinesoja Sterolen, Lecithine, Curcuma Zedoaria Wortelstokextract, Morus Alba ( White Moerbei) Bladextract, Ginkgo Biloba Bladextract, Tamarindus Indica Extract, Beta-Sitosterol, Methylsilanol Mannuronaat, Coconut , 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Glycine Soja (Soja) Olie, Squaleen, Sorbityl Lauraat, Natriumstearoyl Glutamaat, Xanthaangom, Citroenzuur, Dinatrium EDTA, Ascorbyl Palmitaat, Tocoferol, Acacia Senegal Gom, Gehydrolyseerde Rhizobian Gom, Lavandula Angustifolia Bloemenextract, Oryza Sativa (Rijst) Zetmeel, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kalium Sorbaat, sorbinezuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114157
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052669

Bielenda Chrono Age 24H...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies