Floslek Oog- en ooggel met ogentroost en algen 15 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Elimineert oogzwelling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Floslek Oog- en ooggel met ogentroost en algen 15 ml

Ooggel met dakraam en korenbloem is gemaakt voor uitgebreide verzorging van het gevoelige gebied rond de ogen, vooral voor mensen die achter een computer of bij kunstlicht werken. Het werkt als een kompres voor vermoeide, branderige en gezwollen plekken rond de ogen, waardoor verlichting en verzachting ontstaat voor de ogen die belast zijn met werk voor beeldschermen en blootgesteld zijn aan straling. De zachte afkoeling heeft een ontspannend effect, maakt de huid glad en strakker, terwijl donkere kringen onder de ogen lichter worden. De verkoelende ooggel bevat maar liefst 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het product is veilig te gebruiken bij het dragen van contactlenzen, permanente make-up en na wimperstylingbehandelingen. De eigenschappen zijn:

-Verzacht en verstevigt de huid en biedt verlichting wanneer deze vermoeid, rood is en wordt blootgesteld aan straling van monitoren.

- Eliminatie van oogzwelling, vooral effectief bij gebruik 's nachts.

-Verwijdering van symptomen van vermoeidheid.

-Het product is veganistisch, dermatologisch en oftalmologisch getest.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel gelijkmatig aan op de onderste en bovenste oogleden, op veilige afstand van de conjunctivale zak. Verdeel het zachtjes en laat het intrekken. Gebruik 's ochtends en 's avonds, ook onder make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, dipropyleenglycol, extract van Pelvetia Canaliculata, extract van Chondrus Crispus, extract van Euphrasia Officinalis, extract van Lithothamnium Calcareum, allantoïne, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, carbomeer, triethanolamine, butyleenglycol, natriumfytaat, ethylhexylglycerine, caprylhydroxaminezuur, fenoxyethanol, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114474
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043007502

Floslek Oog- en ooggel met...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies