Floslek Oog- en ooggel met dakraam en kamille 15 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Het laat een delicaat gevoel van koelte achter dat het gevoel van vermoeidheid vermindert en symptomen zoals wallen onder de ogen en het gevoel van zware oogleden vermindert.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Floslek Oog- en ooggel met dakraam en kamille 15 ml

Gel met ogentroost en kamille is bedoeld voor de verzorging van de huid rond de ogen, die gevoelig is voor roodheid, irritatie en verbranding. Het verzacht de symptomen van vermoeide ogen en geeft verlichting aan de geïrriteerde, rode en branderige huid. Het product verwijdert het gevoel van het zogenaamde "zware oogleden" en elimineert de spanning en ruwheid van de opperhuid bij mensen die regelmatig oogmake-up gebruiken. Bovendien heeft het een positief effect op de beschermende barrière van de huid, vermindert het wallen onder de ogen en egaliseert het de huidskleur. De gel is veilig te gebruiken bij het dragen van contactlenzen, permanente make-up en na wimperstylingbehandelingen. De eigenschappen zijn:

-Laat een delicaat gevoel van koelte achter, wat het gevoel van vermoeidheid vermindert en symptomen zoals wallen onder de ogen en het gevoel van zware oogleden vermindert.

-Het verbetert de gladheid en voeding van de huid rond de ogen.

-Laat de indruk achter van optimale voeding van de huid rond de ogen.

-Het product bevat maar liefst 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de onderste en bovenste oogleden (op veilige afstand van de conjunctivale zak), verdeel het vervolgens voorzichtig met uw vingertoppen en laat het intrekken. Gebruik 's ochtends en 's avonds. Kan onder make-up worden gebruikt. Bewaren in de koelkast verhoogt de effectiviteit.

SAMENSTELLING

Aqua *, Glycerine*, Dipropyleenglycol, Propyleenglycol, Panthenol , Chamomilla Recutita Bloemenextract*, Bisabolol, Euphrasia Officinalis Extract*, Salvia Officinalis Bladextract*, Althaea Officinalis Wortelextract*, Glucose*, Carbomeer, Butyleenglycol, Triethanolamine, Melkzuur Zuur*, Ethylhexylglycerine, Caprylhydroxaminezuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat * Ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114477
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043001777

Floslek Oog- en ooggel met...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies