Floslek Oog- en ooggel met Arnica plus 15 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Alcoholvrije gel voor de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Floslek Oog- en ooggel met Arnica plus 15 ml

De alcoholvrije gel voor de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen is ontworpen voor de huid die gevoelig is voor wallen, donkere kringen en “wallen” onder de ogen. Het bevat maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het huidvriendelijk is. De formule van deze gel is gebaseerd op een combinatie van extracten van arnica montana, arnica chamissonis en acerola-extract rijk aan vitamine C, evenals Troxerutine. De gel heeft een verzachtende werking op gezwollen oogleden in de ochtend en donkere kringen onder de ogen. Vermindert de zichtbaarheid van blauwe plekken en zorgt voor een goede hydratatie en elasticiteit van de huid rond de ogen. Dit product is veganistisch en heeft dermatologische en oftalmologische tests doorstaan, wat betekent dat het veilig en geschikt is voor gebruik rond de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid gel gelijkmatig over de onderste en bovenste oogleden, op veilige afstand van de conjunctivale zak. Verdeel het zachtjes en laat het intrekken. Gebruik 's ochtends en 's avonds, ook onder make-up.

SAMENSTELLING

Aqua *, glycerine*, dipropyleenglycol, Panthenol , Arnica Montana bloemenextract*, Arnica Chamissonis bloemenextract*, Malpighia glabra fruitextract*, troxerutine*, carbomeer, triethanolamine, ethylhexylglycerine, caprylhydroxaminezuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114479
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905043007496

Floslek Oog- en ooggel met...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies