Floslek Eye Care Expert bio-hydraterende gel onder de ogen en rond de mond 30 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

De gel vermindert de zichtbaarheid van bestaande rimpels en minimaliseert de neiging van de huid om nieuwe rimpels te creëren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Floslek Eye Care Expert bio-hydraterende gel onder de ogen en rond de mond 30 ml

De gel met vitamine A+E, ogentroost en ginkgo-extract is bedoeld voor de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen en mondhoeken, die bijzonder gevoelig is voor verslapping en rimpels. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van dit product:

-Hydrateert en maakt de huid glad: deze gel voorziet de huid van voedingsstoffen die helpen vocht vast te houden, wat zich vertaalt in een gladde en zachte huid.

-Verbetert de stevigheid en spanning: De werking van vitamine A+E, ogentroost en ginkgo-extract helpt de stevigheid en spanning van de huid te verbeteren, waardoor deze niet kan verslappen.

-Vermindert rimpels: De gel vermindert de zichtbaarheid van bestaande rimpels en minimaliseert de neiging van de huid om nieuwe rimpels te creëren.

-Veganistisch: Dit product is veganistisch, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat.

-Dermatologisch getest: De gel is dermatologisch getest, wat de veiligheid en effectiviteit ervan bevestigt bij de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen en lippen.

Het product is geschikt voor mensen die een oplossing zoeken voor de verzorging van de huid die gevoelig is voor rimpels en verlies van stevigheid. Dankzij de hydraterende en voedende eigenschappen kan het helpen een gezonde en jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid gel aan en dep zachtjes in de gereinigde huid rond de ogen en mond, laat staan tot het is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua *, glycerine*, dipropyleenglycol, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, glycosaminoglycanen, Euphrasia Officinalis-extract*, Ginkgo Biloba-bladextract*, mannitol*, carbomeer, triethanolamine, cellulose*, allanto, herylacetaat, retinylpalmitaat, ethylhexylglycerine, caprylhydroxamic Zuur, hydroxypropylmethylcellulose, capryl-/caprinezuurtriglyceride*, natriumfytaat*, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, silica*, biotine, CI 77007. * ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114485
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043001555

Floslek Eye Care Expert...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies