Bandi Biostimulate Lift Care verjongende oogcrème met cellulaire groeifactoren 30 ml

€ 17,40
Inclusief belasting

Verjongende oogcrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Bandi Biostimulate Lift Care verjongende oogcrème met cellulaire groeifactoren 30 ml

Bandi Biostimulate Lift Care verjongende oogcrème is een gespecialiseerd product dat uitgebreide verzorging biedt voor de gevoelige huid rond de ogen.

Kenmerken en eigenschappen van deze crème:

-Stimulering van de huidvernieuwing helpt bij de huidvernieuwingsprocessen rond de ogen en ondersteunt de celregeneratie.

- Rimpelvermindering: Dankzij het gehalte aan cellulaire groeifactoren vermindert de crème effectief de zichtbaarheid van rimpels, waardoor de jeugdige uitstraling van de huid wordt hersteld.

-Intensieve hydratatie: Biotyna en squalaan werken synergetisch om de huid rond de ogen intens te hydrateren.

- Huidverzachting: deze ingrediënten helpen ook de huid glad te maken, wat fijne lijntjes en rimpels kan helpen verminderen.

-Vrij van geur- en kleurstoffen: Het ontbreken van geur- en kleurstoffen minimaliseert het risico op irritatie, waardoor de crème zelfs geschikt is voor de zeer gevoelige huid.

-Snelle verbetering van het uiterlijk: De crème werkt snel en verbetert onmiddellijk het uiterlijk van de huid rond de ogen.

Bandi Biostimulate Lift Care oogcrème is een geconcentreerd product dat niet alleen tot doel heeft rimpels te verminderen, ale ook de huid intens te hydrateren en glad te maken. Regelmatig gebruik kan de conditie van de huid rond de ogen helpen verbeteren en een jeugdige uitstraling behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond op de huid rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Caprylyl Methicon, Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy) Silylethyl Dimethicon, Propyleenglycol, Ethylhexyl Palmitaat, Glycerine, Stearoxy Dimethicon, Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, Squalaan, C13-15 Alkaan, Dimethicon, Natriumchloride, Biotine, Sh-Oligopeptide -1, Sh-Oligopeptide-2, Sh-Polypeptide-1, Sh-Polypeptide-9, Sh-Polypeptide-11, Bacillus/Folzuur Ferment Filtraat Extract, Natriumhyaluronaat, Acetyl Glutamine, Allantoïne, Tocoferol, Silica, Lecithine, Ureum , Isoceteth-10, Peg-8, caprylylglycol, butyleenglycol, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, citroenzuur, dinatriumfosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, 1,2-hexaandiol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115575
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901138905036

Bandi Biostimulate Lift...

€ 17,40
group_work Toestemming voor cookies