Eveline Nagelconditioner 8in1 SILVER 12 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Luxe zilververhardende conditioner met het actieve Strong complex Nagel** doordringt de plaatstructuur, herbouwt, regenereert en stimuleert nagel groei. Het dicht microholtes af en hardt uit, waardoor het gegarandeerd wordt met behoud van een optimaal niveau van hydratatie. Beschermt tegen barsten, breken en splijten, toenemende weerstand tegen beschadiging mechanisch.
De conditioner creëert een beschermend laagje op het oppervlak van de nagel, en delicaat de deeltjes in de conditioner geven het effect van een glanzende zilveren manicure. Al na 10 dagen behandeling zullen de nagels weer een uniform oppervlak krijgen en gezonde uitstraling.

Toepassing: schudden voor gebruik. 1e dag: direct aanvragen bij nagel. 2e dag: tweede laag aanbrengen. 3e dag: vorige lagen afwassen met TOTAL ACTION NAIL THERAPIE 8in1 remover en herhalen behandelingen. Gebruik 2-3 weken, daarna een keer per week als vernis of als inleiding.

Let op: Niet gebruiken op een beschadigde nagelplaat. (bijvoorbeeld na verwijdering hybride of acrylmanicure). Beveiligen voor gebruik olijfschil of room. • Vermijd contact met de ogen. • Midden brandbaar! Niet oraal gebruiken. • Buiten bereik van kinderen houden. Bevat 2% formaldehyde. Contra-indicatie voor gebruik is allergie voor een van hen van de ingrediënten. Het preparaat moet eerst binnen 2-3 dagen worden getest.
Stop de behandeling in geval van allergische reacties, branderig gevoel of pijn.
01741

Specifieke referenties

ean13
5901761971873

Eveline Nagelconditioner...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies