Apis Who's The Boss 3in1 stimulerende douchegel voor het lichaam 300 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Zachte douchegel voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Apis Who's The Boss 3in1 Energizing Douche Body Wash Gel 300 ml

Een milde douchegel voor mannen met een boeiende en langdurige geur, gemaakt voor de dagelijkse lichaams-, gezichts- en haarverzorging. De formule van deze gel bevat actief reinigende en voedende en hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur, d- panthenol (provitamine B5), Hydromanil™-complex en aloë-, vlas- en ginseng-extracten. Deze unieke gel reinigt en verfrist grondig, terwijl het de huid en het haar verzorgt en hydrateert.

Belangrijkste eigenschappen:

-Ginseng-extract: Revitaliseert, regenereert en verbetert de bloedcirculatie in de huid. Bovendien vergemakkelijkt het het proces van huid- en haarvernieuwing, wat bijdraagt aan een gezond uiterlijk.

-Lijnzaadextract: kalmeert de huid, verzacht deze op een aangename manier en vermindert irritatie, wat bijdraagt aan een algehele verbetering van het comfort.

-Aloë-extract: hydrateert en stimuleert de huidcellen, heeft bacteriedodende eigenschappen en verzacht irritaties.

-Hyaluronzuur: hydrateert de huid en het haar intensief en helpt het juiste hydratatieniveau te behouden.

-D-panthenol: Verzacht irritaties en verbetert de conditie van de huid verder.

-Hydromanil™ Complex: hydrateert effectief de opperhuid en helpt water in de huid vast te houden, wat zich vertaalt in langdurige hydratatie.

Deze douchegel is een uitgebreide verzorging in één product waardoor u zich verfrist, gehydrateerd en gevoed voelt. Hiermee kunt u tijd besparen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de aandacht voor het uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor dagelijks gebruik onder de douche of in bad. Breng de gel aan op een natte huid en was je lichaam, gezicht en haar. Vermijd contact met de ogen. Na het wassen grondig afspoelen met water

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, PEG 120 methylglucosedioleaat, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, kokosglucoside, natriumchloride, parfum, linalool, limoneen, citronellol, citral, fenoxyethanol, natriumhyaluronaat, Aloe -extract, D-panthenol , Lijnzaadextract, Ginsengwortelextract, Gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa-gom. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112326
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810006242

Apis Who's The Boss 3in1...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies