BasicLab Protecticus verzachtende after-sun bodylotion 300 ml

€ 39,60
Inclusief belasting

Kalmerende aftersunbalsem is een intensief regenererend product bedoeld voor de verzorging van door de zon beschadigde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BasicLab Protecticus verzachtende after-sun bodylotion 300 ml

Kalmerende aftersunbalsem is een intensief regenererend product bedoeld voor de verzorging van door de zon beschadigde huid. Het is vooral gunstig na blootstelling aan UV-stralen, baden in zout of gechloreerd water en andere externe factoren die de huid kunnen irriteren en uitdrogen. Deze dermatologische balsem is geurvrij en geschikt voor de gevoelige en allergische huid. Trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Het product is ook geschikt voor gebruik op de gevoelige huid van kinderen ouder dan 1 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Hoofdingrediënten:

- Pantenol (3%) verzacht effectief roodheid en micro-ontstekingen en geeft verlichting aan de geïrriteerde en droge huid na blootstelling aan de zon. Regenereert microschade aan de opperhuid veroorzaakt door schadelijke UV-stralen.

-Xylitol (2%) bindt water in de diepere lagen van de opperhuid, waardoor de elasticiteit en weerstand tegen uitdroging wordt verbeterd.

-Vermindert effectief de ruwheid van de huid en minimaliseert peeling.

-Tescium-extract helpt het ongemak dat gepaard gaat met overmatige blootstelling aan de zon te verminderen. Vermindert roodheid, kalmeert een branderig gevoel en verkoelt de huid.

-Bisabolol heeft een verzachtende werking en versnelt het herstelproces van de opperhuid.

-Vitamine E regenereert de huid, vermindert droogheid en ruwheid en neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen die ontstaan tijdens blootstelling aan de zon.

-Trehalose hydrateert de huid intensief, verbetert de elasticiteit en gladheid.

-Gehydrolyseerd hyaluronzuur dringt diep door in de opperhuid, verhoogt het hydratatieniveau aanzienlijk, maakt de huid glad en zacht.

-Het prebioticum hydrateert de opperhuid, versterkt deze en vermindert de neiging tot irritatie.

Resultaten:

-De huid wordt sterk en effectief gehydrateerd.

-Ruwheid en schilfering van de opperhuid na het zonnebaden worden verminderd.

-De opperhuid wordt intensief geregenereerd en irritaties worden gekalmeerd.

-Ongemak na het zonnebaden, zoals een branderig gevoel en roodheid van de huid, wordt verminderd.

HOE TE GEBRUIKEN

Wrijf het product zachtjes in de huid en laat het intrekken. Op plekken die bijzonder geïrriteerd of uitgedroogd zijn door de zon, breng een grotere hoeveelheid van de cosmetica aan. Raadpleeg een arts in geval van ernstige en ego zonnebrand.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, stearylheptanoaat, saccharomyces fermentfiltraat, Panthenol , propylheptylcaprylaat, polyglyceryl-6-stearaat, cetearylalcohol, glycerine, xylitol, pentyleenglycol, trehalose, albatrellus confluens (champignon) extract, gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , bisabolol, tocofer ol, allantoïne, xanthaangom, butyleenglycol, polyglyceryl-6-behenaat, 1,2-hexaandiol, hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113405
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639170880

BasicLab Protecticus...

€ 39,60
group_work Toestemming voor cookies