Momme Mother & Baby Natural Care Kitty Cat milde 2in1 wasgel 500 ml

€ 16,40
Inclusief belasting

2-in-1 wasgel voor lichaam en haar voor kinderen en baby's

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Momme Mother & Baby Natural Care Kitty Cat milde 2in1 wasgel 500 ml

2-in-1 lichaams- en haarwasgel voor kinderen en baby's, gemaakt volgens een natuurlijk recept, is hypoallergeen en zacht voor de huid. Rijk aan samenstelling, het werkt tegelijkertijd als een gladmakende shampoo en een delicate gel, waardoor het het hele lichaam van het kind zal wassen zonder de huid of intieme delen te irriteren. De gel is romig, efficiënt en aangenaam schuimend. Het bevat zeepkruidextract, dat een reinigende en versterkende werking heeft, hydraterende suikerbietbetaïne, verzachtende en voedende gemalen amandelmelk en natuurlijke guargom, die het haar makkelijker doorkamt en glans geeft. De gel is verrijkt met een natuurlijk prebioticum dat de ontwikkeling en instandhouding van een goed uitgebalanceerde bacteriële flora van de huid stimuleert, waardoor irritatie en de vorming van roos of wiegkapje op het hoofdje van de baby wordt voorkomen.

HOE TE GEBRUIKEN

Bad - giet een kleine hoeveelheid (ca. 10-15 ml) in een badkuip en meng grondig met water of breng het direct op de huid aan net voordat u een bad neemt. Douchen - breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtige huid en spoel daarna grondig af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, cocamidopropylbetaïne, betaïne, glycerine, cyperus esculentus-knolextract, xanthaangom, inuline, alfa-glucan-oligosaccharide, saponaria officinalis-wortelextract, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, PCA-glyceryloleaat, citroenzuur, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, citral, citronellol, limoneen, linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110234
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901867234476

Momme Mother & Baby Natural...

€ 16,40
group_work Toestemming voor cookies