Momme Mother & Baby Natural Care Kitty Cat Smoothing Shampoo voor kinderhaar 150 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Deze natuurlijke shampoo voor babyhaar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Momme Mother & Baby Natural Care Kitty Cat Smoothing Shampoo voor kinderhaar 150 ml

Deze natuurlijke haarshampoo voor kinderen vanaf de eerste levensdag is gemaakt met een unieke samenstelling van natuurlijke actieve ingrediënten, waardoor het zacht is voor de hoofdhuid van je baby. Het biologische suikerbietenextract dat erin zit zorgt voor een goede hydratatie van het haar, en het blauwe margrietextract helpt bij delicaat kammen en zorgt voor zijdezacht en glanzend haar, terwijl het de hoofdhuid kalmeert. De formule is mild en delicaat, waardoor het veilig is voor de huid en het haar van de baby. Dankzij natuurlijke actieve ingrediënten veroorzaakt de shampoo geen irritatie en droogt de hoofdhuid niet uit. Het extract van blauwe margriet en biologische betaïne uit suikerbiet zijn natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een goede hydratatie en conditie van het haar van uw kind.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar, masseer zachtjes in de hoofdhuid en over de gehele lengte van het haar. Spoel je haar grondig uit met schoon, warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, glycerine, kokosglucoside, betaïne, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, kaliumsorbaat, globularia alypum-bladextract, glycerine-oleaat, natriumbenzoaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, geraniol*, linalool*, citronellol*, limoneen*, citroenzuur . * ingrediënten afgeleid van natuurlijke etherische oliën De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110240
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901867234483

Momme Mother & Baby Natural...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies