Himalaya Kruidentandpasta voor Stain-Away 75 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Tandpasta, speciaal ontwikkeld om verkleuring tegen te gaan en de mondhygiëne te behouden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Himalaya Kruidentandpasta voor Stain-Away 75 ml

Tandpasta, speciaal ontwikkeld om verkleuring tegen te gaan en de mondhygiëne te behouden. Het biedt een aantal voordelen en functies. Verwijdert effectief tandverkleuring die vaak optreedt na het drinken van thee en koffie. Hierdoor krijgen de tanden hun natuurlijke witheid terug. Zorgt voor een langdurige frisse adem en elimineert onaangename geuren. De tandpasta voorkomt de vorming van tandplak, wat de gezondheid van de mondholte aantast. De formule van de tandpasta is veilig voor het glazuur, veroorzaakt geen schade of overgevoeligheid. Dankzij de Plant Enzymes-technologie leidt regelmatig gebruik van de tandpasta al na 4 weken tot wel 3 tinten wittere tanden. De tandpasta reinigt effectief en beschermt tanden tegen cariës en parodontitis, zorgt voor gezond tandvlees en zorgt voor een goede mondhygiëne. Bevat Miswak-plantenextract en natuurlijke schuurmiddelen om vlekken en tandplak effectief te verwijderen. Bovendien voorkomen extracten van papaja en ananas de vorming van tandplak, wat zorgt voor een stralende glimlach. Himalaya Stain-Away is een tandpasta die geen fluoride bevat, terwijl het uitgebreide mondverzorging biedt en verkleuring voorkomt, waardoor het een gezonde en stralende glimlach creëert.

HOE TE GEBRUIKEN

Poets uw tanden minstens twee keer per dag grondig, of zoals voorgeschreven door uw arts of tandarts. Kinderen jonger dan 6 jaar moeten hun tanden poetsen onder toezicht van een volwassene, met een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt. Niet doorslikken. Spuug na het tandenpoetsen de tandpasta uit en spoel je mond grondig.

SAMENSTELLING

Aqua , gehydrateerde silica, sorbitol, glycerine, natriumlaurylsulfaat, bromelaïne, xanthaangom, titaniumdioxide, smaakstof, tetranatriumpyrofosfaat, natriumsaccharine, siliciumdioxide, titaniumdioxide, CI 74160, menthol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, papaïne, Salvadora Persica Stem Extraxt, Natriumcitraat, Citroenzuur, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eugenia Caryophyllus (Kruidnagel) Bud Oil, thymol, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Shell Extract, Eugenol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111036

Specifieke referenties

ean13
6297000713977

Himalaya Kruidentandpasta...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies