LaQ 3-kleuren schuim voor handen wassen voor kinderen Kauwgom 100 g

€ 7,01
Inclusief belasting

Ontdek het buitengewone plezier van dagelijks wassen dankzij het natuurlijke driekleurige body- en handwasschuim voor kinderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

LaQ 3-kleuren handwasschuim voor kinderen Bubble Gum 100 g

Ontdek het buitengewone plezier van dagelijks wassen dankzij het natuurlijke driekleurige body- en handwasschuim voor kinderen, verrijkt met rijstmelkextract. Dit drielaagse schuim zorgt niet alleen voor plezier tijdens het baden, ale is ook een perfecte metgezel voor kinderen bij de dagelijkse verzorging. Het driekleurige schuim maakt van een saai bad heel leuk en moedigt je aan om deel te nemen aan een verzorgingsritueel. De delicate en aangename geur van kauwgom maakt het een favoriet product, niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor volwassenen die terug in de tijd reizen naar hun kinderjaren. De schuimformule is gebaseerd op milde reinigende stoffen van plantaardige oorsprong, waardoor deze zacht is voor de huid. Bovendien is het verrijkt met hydraterend rijstmelkextract, waardevolle sheaboter en voedende zoete amandelolie. Een rijke mix van vochtinbrengende ingrediënten, zoals allantoïne, pantenol , Capaiba-balsem en olijfolie, versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid. Het resultaat is een uitstekende hydratatie en voeding van de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft. Dit veelzijdige schuim kun je niet alleen gebruiken als product voor het wassen van lichaam en handen, maar ook als vervanger van zeep, douchegel of shampoo. Dankzij dit wordt het dagelijkse verzorgingsritueel niet alleen effectief, maar ook aangenaam en vreugdevol voor kinderen en het hele gezin.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natrium Lauroyl Isethionaat, Dinatrium Lauryl Sulfosuccinaat, Natriumchloride, Butyrospermum Parkii Boter, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Oryza Sativa Extract, Copaifera Officinalis Hars, Olea Europaea Fruitolie, Glyceryl Isostearaat, Palmitoyl Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Kalium Cocoyl Hydrolyz ed Tarweproteïne, Panthenol , Glycyrrhetinezuur, Allantoïne, Lecithine, Levulinezuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum, Cl 17200, Cl 19140, Cl 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112497

Specifieke referenties

ean13
5902730835981

LaQ 3-kleuren schuim voor...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies