LaQ Bunny Bath Bomb Kiwi en Druiven 120 g

€ 3,10
Inclusief belasting

Deze bath bomb verrijkt met actieve kool is een ware verwennerij voor je huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

LaQ Bunny Kiwi en Druiven Badbom 120 g

Deze bath bomb verrijkt met actieve kool is een ware verwennerij voor je huid. Dankzij de unieke samenstelling van ingrediënten als sheaboter, zoete amandelolie en vitamine E geeft het de huid een zijdezachte gladheid en intense hydratatie, net zo effectief als na het aanbrengen van een balsem. De unieke formule van deze bal maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk: je kunt hem gebruiken tijdens het baden, maar ook als onderdeel van de thuisverzorging van je voeten en handen. Bovendien heeft deze bal een allergeenvrije geur, wat betekent dat u van het aroma kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over allergische reacties. Karitéboter, bekend om zijn verzachtende, elastische en regenererende eigenschappen, werkt als een natuurlijke huidverjonger dankzij de aanwezigheid van veel waardevolle vitamines. Het is ook bescherming tegen de invloed van schadelijke externe factoren. Zoete amandelolie hydrateert diep, verzacht irritaties, vertraagt het verouderingsproces van de huid en verbetert het uiterlijk. Het draagt bij aan de regeneratie, heeft een neutraliserend effect op onvolkomenheden en kalmeert en kalmeert de huid. Actieve kool, bekend om zijn reinigende eigenschappen, verwijdert effectief oneffenheden en reinigt de huid diep, waardoor deze er gezond en stralend uitziet.

Houd bij het gebruik van het product altijd rekening met een aantal voorzorgsmaatregelen:

Slik het product niet door. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk afspoelen met lauw water en een arts raadplegen. Gebruik de bal niet op een aangetaste huid of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als irritatie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Geniet van de geur en verzorging tijdens elk bad, geniet van een moment van ontspanning en zorg voor een gezonde uitstraling van uw huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de bal uit de beschermfolie en gooi hem in een badkuip gevuld met warm water

SAMENSTELLING

Natriumbicarbonaat, Citroenzuur, Polysorbaat 80, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Tocoferol, Parfum, Cl 19140, Cl 42090 De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112501
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905669761642

LaQ Bunny Bath Bomb Kiwi en...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies