LaQ Passievrucht badbal 120 g

€ 3,10
Inclusief belasting

Ontdek een buitengewone badervaring dankzij een handgemaakte, bruisbal met passievruchtgeur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

LaQ Passievrucht bath bomb 120 g

Deze unieke bath bomb is niet alleen een ontspannend momentje, ale ook een intensieve verzorging voor je huid. De rijkdom aan ingrediënten, zoals sheaboter, zoete amandelolie en vitamine E, zorgen ervoor dat je huid na het onderdompelen in deze bruisbal zijdezacht en ego gehydrateerd is, net als na het gebruik van een balsem. Het is niet alleen een moment van aromatisch bad, maar ook een authentieke voedende therapie voor de huid. Deze bruisbal kan niet alleen op het hele lichaam worden gebruikt, maar is ook perfect als element van de thuisverzorging voor uw voeten en handen, waardoor ze een even intens gevoel van gladheid en hydratatie krijgen.

Houd bij het gebruik van het product altijd rekening met een aantal voorzorgsmaatregelen:

Slik het product niet door. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk afspoelen met lauw water en een arts raadplegen. Gebruik de bal niet op een aangetaste huid of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als irritatie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Geniet van de geur en verzorging tijdens elk bad, geniet van een moment van ontspanning en zorg voor een gezonde uitstraling van uw huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de bal uit de beschermfolie en gooi hem in een badkuip gevuld met warm water

SAMENSTELLING

Natriumbicarbonaat, Citroenzuur, Polysorbaat 80, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Tocoferol, Parfum, Cl 42090 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112502

Specifieke referenties

ean13
5905669761543

LaQ Passievrucht badbal 120 g

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies