AA Baby 2in1 Olie voor wassen en baden 400 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

2 in 1 was- en badolie is een unieke cosmetica bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid van een kind, vanaf de eerste levensdagen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Baby 2in1 Was- en badolie 400 ml

2 in 1 was- en badolie is een unieke cosmetica bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid van een kind, vanaf de eerste levensdagen. De hypoallergene formule, gebaseerd op hoogwaardige verzachtende middelen, maakt een zachte wasbeurt van het ego lichaam mogelijk, terwijl de huid wordt gevoed en gehydrateerd. Dit product is perfect voor dagelijks baden en zorgt voor rust na de hele dag.

Wat maakt dit product uniek?

-Bevat verzorgende verzachtende middelen met verzachtende en voedende eigenschappen.

-Op basis van delicate reinigingsmiddelen.

- Helpt het gevoel van ruwheid te verminderen en beschermt de huid tegen vochtverlies, waardoor deze aangenaam zacht en soepel blijft.

-Hydrateert en ondersteunt de natuurlijke lipidebarrière van de opperhuid.

- Prikt niet in de ogen.

-Bevat geen kleurstoffen of geurstoffen.

Dit product is uitvoerig dermatologisch getest op mensen die lijden aan allergische huidaandoeningen en heeft een huidneutrale pH-waarde. Ontdek het geheim van een zachte huidverzorging voor uw kind.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid olie aan op de vochtige huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Vermijd het gebied rond de ogen. Na het wassen voorzichtig afspoelen met lauw water. Bad: giet de juiste hoeveelheid olie in water (temp. 36°C) en meng grondig. Het product is getest onder toezicht van een oogarts.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Panthenol , Cocamidopropyl Betaïne, Inuline, Olive Glycereth-8 Esters, Glycerine, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Allantoïne, Gossypium Herbaceum Zaadextract, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipaat, Xanthaangom, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112946
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116081564

AA Baby 2in1 Olie voor...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies