AA Baby all-year Hydraterende gezichts- en lichaamscrème 75 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Hydraterende crème voor gezicht en lichaam, het hele jaar door, is een unieke cosmetica die is ontwikkeld om de gevoelige huid van kinderen vanaf de eerste levensdagen te verzorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

AA Baby hydraterende crème het hele jaar door voor gezicht en lichaam 75 ml

Hydraterende crème voor het hele jaar door voor gezicht en lichaam is een unieke cosmetica die is ontwikkeld om de gevoelige huid van uw kind vanaf de eerste levensdagen te verzorgen. De hypoallergene formule op basis van hoogwaardige plantaardige verzachtende middelen, katoenextract en het Prebiotic Protect-complex is perfect om het huidje van je baby het hele jaar door te verzorgen.

Wat maakt dit product uniek?

-Biedt intense hydratatie en verzachting, waardoor de huid glad en zacht aanvoelt, dankzij de eigenschappen van katoenextract en rijstolie.

- Ondersteunt het natuurlijke microbioom van de kinderhuid dankzij het PREBIOTIC PROTECT-complex.

- Verzachtende oliën, zoals veganistische lanoline en avocado-olie, helpen overmatig waterverlies uit de opperhuid te voorkomen.

-Verzacht irritaties en helpt de natuurlijke lipidebarrière van de babyhuid te versterken.

- Bevat geen kleurstoffen of geurstoffen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een laagje crème aan op de gereinigde, goed gedroogde huid van gezicht en lichaam. Masseer zachtjes tot het is opgenomen. Gebruik afhankelijk van uw behoeften.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Polyglyceryl-3-distearaat, Pentyleenglycol, Bis-Diglycerylpolyacyladipaat-2, Cetearylalcohol, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Glycerylstearaat, Glycerylstearaatcitraat, Hydroxyacetofenon, Betaïne, Inuline, Allantoïne, Persea Gratissima-olie , Alfa-Glucaan-oligosaccharide, Gossypium Herbaceum-zaadextract, Oryza Sativa-zemelenolie, Panthenol . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112947
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116081595

AA Baby all-year...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies