Oillan Baby Cradle cap crème vanaf de eerste levensdag 40 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Dit is een ideaal product voor de verzorging en verlichting van het helleborusprobleem bij zuigelingen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Oillan Baby Crème voor wiegmuts vanaf de eerste levensdag 40 ml

Cradle cap cream is een speciaal product dat perfect is voor de verzorging van de gevoelige babyhuid. Dit is waarom je het zou moeten gebruiken:

Actieve ingrediënten:

-Ureum (10%): verzacht intensief de opperhuid, wat het verwijderen van eeltige schubben vergemakkelijkt en helpt in de strijd tegen Nieskruid.

-Arginine ( 5 %): Verzacht irritaties en ondersteunt het huidregeneratieproces, wat vooral belangrijk is voor de gevoelige huid van zuigelingen.

-Melkzuur (2%): Normaliseert het exfoliatieproces van de opperhuid, wat het probleem van Nieskruid helpt verlichten.

- Pantenol : hydrateert de huid en vermindert het waterverlies via de opperhuid, waardoor een gevoel van comfort ontstaat.

-Allantoïne: Regenereert de huid en verzacht irritaties, wat belangrijk is als de babyhuid geïrriteerd is.

Effecten:

-Verzacht irritaties: Dankzij het gehalte aan arginine en allantoïne helpt de crème de irritatie van de gevoelige babyhuid te verminderen.

-Verzacht de cuticula: Ureum helpt bij het verzachten van de cuticula, waardoor het gemakkelijker wordt om het eelt geassocieerd met Nieskruid te verwijderen.

-Geeft een gevoel van comfort: Panthenol en melkzuur ondersteunen de hydratatie- en regeneratieprocessen van de huid, wat bijdraagt aan het gevoel van comfort van de baby.

De wiegkapcrème is dermatologisch en pediatrisch getest, wat de veiligheid ervan voor de gevoelige huid van baby's benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de crème over de huid bedekt met cradle cap. Gebruik vervolgens een borstel om de hoofdhuid te kammen en verwijder schubben en crèmeresten met een zachte handdoek. Kan worden gebruikt voordat u uw hoofd wast. Een optimaal effect wordt bereikt door het preparaat enkele uren op de aangetaste hoofdhuid te laten liggen. Gebruik om de cradle cap volledig te elimineren.

SAMENSTELLING

Aqua , Ureum, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Petrolatum, Coco-Caprylaat/Capraat, Ethylhexylstearaat, Propyleenglycol, Dimethicon, Pentyleenglycol, Natriumlactaat, Arginine, Melkzuur, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicon, Cera Microcristallina, Hydroxyacetofenon Tocoferylacetaat, Panthenol , allantoïne, gehydrogeneerde ricinusolie, natriumchloride, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112959

Specifieke referenties

ean13
5900116093215

Oillan Baby Cradle cap...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies