Oillan olie body wash gel vanaf de eerste levensdag voor kinderen en volwassenen 750 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

De perfecte keuze voor de gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Oillan Oil body wash gel vanaf de eerste levensdag voor kinderen en volwassenen 750 ml

Oil body wash gel is een uniek complex op basis van haverzaadolie-extract. Het heeft een effectief en langdurig hydraterend effect en beschermt en regenereert de huid. Zachte reinigingsstoffen op basis van olijfolie en betaïne reinigen zacht en verzorgen de gevoelige huid. Bovendien ondersteunt bernagieolie de goede werking van de huid en de regeneratie ervan. Het product is dermatologisch en pediatrisch getest, is hypoallergeen en prikt niet in de ogen. De perfecte keuze voor de gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel over een vochtige huid, masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen en spoel vervolgens af met lauw water. Gebruik 's ochtends en 's avonds of indien nodig. Gebruik het ook om je gezicht en intieme delen te wassen.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocoamphoacetaat, cocamidopropylbetaïne, PEG-120 methylglucosedioleaat, glycerine, Olive , dinatriumlaurethsulfosuccinaat, olijfolieglycereth-8-esters, melkzuur, Avena Sativa-pitextract, Borago Officinalis-zaadolie, Panthenol , allantoïne, cocamidopropylamineoxide , Tocoferol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112965
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116094922

Oillan olie body wash gel...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies