Oillan 3in1 vochtinbrengend schuim voor het wassen van gezicht, lichaam en haar vanaf de eerste levensdag voor kinderen en volwa

€ 8,00
Inclusief belasting

Het schuim is een speciaal complex op basis van haverzaadolie-extract, dat de huid hydrateert en regenereert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oillan 3in1 vochtinbrengend schuim voor het wassen van gezicht, lichaam en haar vanaf de eerste levensdag voor kinderen en volwassenen 200 ml

Het schuim is een speciaal complex op basis van haverzaadolie-extract, dat de huid hydrateert en regenereert. Bevat prebiotica en D- panthenol , verzacht irritaties en ondersteunt het natuurlijke huidmicrobioom. Dit product is hypoallergeen, dermatologisch en pediatrisch getest en irriteert de ogen niet. Perfect voor zachte huidverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel over een vochtige huid, masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen en was vervolgens af met lauw water. Gebruik 's ochtends en 's avonds of indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, glycereth-7 caprylaat/capraat, natriumcocoamfoacetaat, coco-glucoside, glyceryloleaat, Avena sativa-pitextract, allantoïne, inuline, laurylglucoside, panthenol, alfa-glucaanoligosaccharide, ascorbylpalmitaat, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, tocoferol, Lecithine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112966
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116094939

Oillan 3in1 vochtinbrengend...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies