Yumi Baby AZS Aloe SOS crème voor mond en lichaam vanaf de eerste levensdag 50 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Universele gezichts- en lichaamscrème voor de verzorging van de gevoelige babyhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi Baby AZS aloë SOS Crème voor gezicht en lichaam vanaf de eerste levensdag 50 ml

De universele gezichts- en lichaamscrème blijkt een uitstekend product voor de verzorging van de gevoelige babyhuid. Hier zijn enkele redenen waarom u het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: De crème bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat belangrijk is voor de gevoelige huid van baby's. Deze ingrediënten helpen hydrateren en werken zacht in op de huid van uw baby.

-Prebioticum: Gecombineerd met aloëbladsap helpt het bij het verzorgen van de hydrolipidenbarrière van de babyhuid en het evenwicht van de huidmicrobiota.

-Sheaboter: het is een verzachtend middel dat een occlusieve laag op het huidoppervlak vormt, waardoor vocht wordt vastgehouden en de huid zachter en gladder wordt.

-Zoete amandelolie: hydrateert en voedt de huid van uw baby.

-Aqaxyl: Helpt de huid opnieuw op te bouwen en te hydrateren, vooral als deze de neiging heeft te schilferen.

-Zinkoxide: Beschermt de huid van je baby tegen de schadelijke effecten van zonnestraling, wat belangrijk is tijdens wandelingen buitenshuis.

-Delicate geur: De geur van rabarber en appel maakt het gebruik van de crème aangenaam voor zowel het kind als de ouder.

-Hypoallergeen: De crème is hypoallergeen en zelfs geschikt voor de huid met atopische dermatitis, wat belangrijk is voor kinderen met een gevoelige huid.

De crème kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden gebruikt, waardoor het een universeel en praktisch product is in de dagelijkse verzorging van uw baby. Helpt de huid zacht, gehydrateerd en beschermd tegen ongunstige omgevingsfactoren te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een laagje crème aan op de grondig gereinigde huid van het gezicht en lichaam van het kind. Vermijd het luiergebied. Masseer zachtjes tot het is opgenomen. Gebruik afhankelijk van uw behoeften.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Butyrospermum Parkii-boter, capryl-/caprinezuurtriglyceride, cetearylalcohol, cetearylolivaat, glycerine, Aloe barbadensisbladsap, glycerylstearaten, sorbitanolivaat, olusolie, 1,2- Juice , coco-caprylaat/capraat, Zinkoxide, Xylitylglucoside, Inuline, Anhydroxylitol, Allantoïne, Xylitol, Fructose, Helianthus Annuus Zaadolie, Tocoferol, Actinidia Chinensis Fruitextract, Persea Gratissima Fruitextract, Pyrus Communis Fruitextract, Pyrus Malus Fruitextract, Ribes Uva-Crispa Fruitextract, Oryza Sativazemelenwas, cetearylglucoside, sorbitaansostearaat, melkzuur, polysorbaat 60, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumfytaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112528
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168331

Yumi Baby AZS Aloe SOS...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies