Yumi Baby AZS 2in1 micellaire gel voor wassen en baden vanaf de eerste levensdag 400 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Het kalmeert, hydrateert en reinigt de gevoelige huid van baby's en laat een aangename geur achter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Yumi Baby AZS 2in1 micellaire gel voor wassen en baden vanaf de eerste levensdag 400 ml

Deze hypoallergene micellaire gel lijkt een uitstekend product voor de verzorging van de tere huid van baby's en kleine kinderen. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

- Hoog gehalte aan aloë: bevat maar liefst 99% aloëbladsap, wat perfect is voor de gevoelige huid van baby's. Aloë staat bekend om zijn regenererende, hydraterende en verzachtende eigenschappen, die huidirritaties kunnen helpen verzachten.

-Betaïne: deze natuurlijke vochtinbrengende crème helpt water te binden, wat belangrijk is voor het behoud van het juiste hydratatieniveau van de babyhuid. Bovendien beschermt het de huidcellen.

-Proteol™ APL EG: Dit is het ingrediënt dat verantwoordelijk is voor het schuim in het product. Het wordt verkregen uit de aminozuren van appelsap en is zacht voor de huid zonder deze uit te drogen.

-Prebiulin FOS: Dit natuurlijke probioticum helpt het evenwicht van de microbiota van de huid te herstellen. Het werkt selectief en ondersteunt de beschermende organismen van de babyhuid.

-Aquaxyl: Helpt de huid opnieuw op te bouwen en te hydrateren. Het is vooral nuttig bij het gladmaken van de schilferige huid en het verbeteren van de vochtbalans in de huid.

-Aangename geur: De geur van rabarber en appel zal het bad- of wasritueel zeker aangenamer maken voor zowel het kind als de ouders.

-Hypoallergeen: Dit product is hypoallergeen, wat betekent dat het geschikt is voor de meest gevoelige huid, inclusief kinderen met atopische dermatitis.

Al deze ingrediënten maken deze micellaire gel tot een geweldige oplossing voor ouders die de huid van hun kind vanaf de eerste levensdag willen verzorgen. Het kalmeert, hydrateert en reinigt de gevoelige huid van baby's, terwijl het een aangename geur achterlaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige huid en het haar van het kind. Masseer totdat er een delicaat schuim ontstaat.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, Aloe Juice , cocamidopropylbetaïne, glycerine, Apple , betaïne, inuline, xylitylglucoside, anhydroxylitol, laurylglucoside, xylitol, fructose, natriumcocoamfoacetaat, hydroxypropylmethylcellulose, natriumchloride, melkzuur, Levulinezuur, natriumlevulinaat, hexyleenglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, natriumfytaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112531
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693168317

Yumi Baby AZS 2in1...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies