YOPE Ultrazachte spray voor weerbarstig kinderhaar 150 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Hydrateert intensief en maakt weerbarstige lokken glad, waardoor het kamproces wordt vergemakkelijkt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

YOPE Ultrazachte spray voor weerbarstig kinderhaar 150 ml

Een natuurlijke haarontwarrende spray die je helpt onhandelbare lokken en klitten pijnloos uit te kammen. Het kan worden gebruikt op zowel nat als droog haar, wanneer dat nodig is. Het is een ultrazacht en hypoallergeen product, waardoor het ook geschikt is voor kinderen. De spray heeft een aangename, rustgevende geur en het knuffelbeertje stimuleert het kind om mee te werken.

De belangrijkste ingrediënten van dit product zijn:

-Inuline: Het is een prebioticum uit cichorei dat onhandelbare lokken intensief hydrateert en glad maakt, waardoor het kamproces wordt vergemakkelijkt.

-Bamboewater: Werkt als een natuurlijke siliconen, vergemakkelijkt het kammen, geeft het haar glans en beschermt het over de gehele lengte.

-Wamino bon-bonTM Complex: Het is een mengsel van aminozuren, suikers en vitamine B, dat het haar intensief hydrateert en beschermt tegen de gevolgen van temperatuur.

-Natuurlijke ceramiden: Geef je haar een gezonde glans.

De spray vergemakkelijkt het kammen van het haar van uw kind en zorgt ook voor de conditie van het haar. U kunt het op elk moment en wanneer nodig gebruiken, en de delicate formule maakt de haarverzorging voor uw kind een plezier. Bovendien wordt aanbevolen om deze spray te gebruiken in combinatie met een ultrazachte babyshampoo om de hele verzorgingservaring compleet en probleemloos te maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Spray bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Verdeel de cosmetica over de gehele lengte van het haar, nat of droog. Kam voorzichtig. Laten drogen of drogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtraat, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Aloe Barbadensis Juice , Gluconolacton, Sorbitol, Levulinezuur, Citroenzuur, Asparaginezuur, Inuïne, Glycerine, Panthenol , Natrium Levulinaat, Cocodimonium Hydroxypropyl Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Melasse, Plukenetia Vol you doodde de zaadolie, tetranatriumglutamaatdiacetaat, Olea Europaea fruitolie, Leuconostoc / radijswortelfermentfiltraat, propaandiol, ceramide NP, polyglyceryl-10 lauraat, saccharomyces / viscumalbum (maretak) fermentextract, Oryza Sativa (rijst) leesextract, Lactobacillus /Sojabonenfermentextract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica wortelfermentextract, tocoferol, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113983
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760206154

YOPE Ultrazachte spray voor...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies