Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke teddybeerzeep met lanoline Vanaf de 1e levensdag 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

"Miś" is een uiterst delicaat product dat vanaf de eerste levensdag kan worden gebruikt voor huidverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke teddybeerzeep met lanoline Vanaf de 1e levensdag 110 g

Het stuk zeep genaamd "Miś" is een uiterst delicaat product dat vanaf de eerste levensdag kan worden gebruikt voor huidverzorging. Deze zeep onderscheidt zich door zijn minimalistische, zorgvuldig geselecteerde samenstelling, waardoor hij veilig en vriendelijk is voor kinderen. "Miś" is absoluut de mildste kubus in het Szpak-aanbod, vrij van essentiële oliën en kleurstoffen. Dankzij de eenvoudige, delicate en nobele samenstelling is het geschikt voor de verzorging van het hele gezin, van volwassenen tot de allerkleinsten (vanaf de eerste levensdag). Het is vermeldenswaard dat een van de ingrediënten lanoline is, verkregen uit schapenwol, die de huid zacht maakt en overmatig vochtverlies uit de opperhuid voorkomt.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder een stroom water, schuim hem meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig daarmee de huid ego hele lichaam.

SAMENSTELLING

Natrium Sheaboteraat, Natriumcocoaat, Natriumolivaat, Natriumcastoraat, Lanoline. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114162

Specifieke referenties

ean13
5903641983655

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies