Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke Bombelek vloeibare zeep vanaf 1 jaar Lavendel en Dille 500 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Bombelek is een cosmetisch middel dat goed zal werken bij de verzorging van het hele gezin

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke Bombelek vloeibare zeep vanaf 1 jaar Lavendel en Dille 500 ml

Bombelek is een veelzijdig product dat bij contact met water verandert in een zijdezacht schuim met een delicate geur van lavendel en dille. Zelfs een kleine hoeveelheid is voldoende om zelfs zeer vuile handen grondig te wassen, terwijl je met een paar druppels ego hele lichaam kunt wassen, ongeacht de leeftijd. Daarom is het een uitstekend alternatief als douchegel, badvloeistof, handzeep en kindershampoo. Bombelek is een cosmetisch middel dat goed zal werken bij de verzorging van het hele gezin.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid van uw handen, verdeel het zachtjes over het hele lichaam en het haar en spoel vervolgens grondig af met water. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Kaliumcocoaat, Cocamidopropylbetaïne, Kaliumolivaat, Decylglucoside, Helianthus Annuus Zaadolie, Panthenol , Calendula Officinalis Bloemenextract, Plantago Lanceolata Bladextract, Lavandula Angustifolia Bloemenolie, Anethum Graveolens Zaadolie, Natriumchloride, Limoneen*, Linalool *. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114174

Specifieke referenties

ean13
5903641982016

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies