Beschermende Floslek Crème voor kinderen en baby's voor alle weersomstandigheden 50 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Deze crème beschermt en verzorgt de gevoelige huid van kinderen vanaf 6 maanden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Beschermende Floslek Crème voor kinderen en baby's voor alle weersomstandigheden 50 ml

Deze crème biedt bescherming en verzorging voor de gevoelige huid van kinderen vanaf 6 maanden, vooral bij moeilijke weersomstandigheden. Het fungeert als een beschermende barrière en beschermt tegen schadelijke factoren, waardoor een goede hydratatie en elasticiteit van de huid behouden blijft. Een schat aan ingrediënten, zoals zoete amandelolie, vitamine E, pantenol en UVB-filters, helpen het gezonde uiterlijk van de huid te behouden, zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong te bevatten. Het product is dermatologisch getest, waardoor de veiligheid voor de gevoelige kinderhuid wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het preparaat aan op het gezicht en de blootgestelde delen van de huid van het kind. Gebruik vóór elke reis naar buiten.

SAMENSTELLING

Aqua , Isopropyl Myristaat, Petrolatum, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Glycerine, Polyglyceryl-4 Isostearaat, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicon, Hexyl Lauraat, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Stearyl Heptanoaat, Paraffinum Liquidum, Stearyl Caprylaat, Cera Microcristallina, Gehydrogeneerde Ricinusolie , Panthenol , Tocoferylacetaat, Paraffine, Natriumchloride, Methylparaben, Parfum, Imidazolidinylureum, Decyleenglycol, BHT. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114482
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905043000466

Beschermende Floslek Crème...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies