Ziaja Med Kids Shampoo en Badgel 400 ml

€ 4,80
Inclusief belasting

Ziaja med voor kinderen is een lijn gemaakt voor de jongsten en biedt uitgebreide verzorging voor de gevoelige en veeleisende huid van baby's.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ziaja Med Kids Shampoo en Badgel 400 ml

Ziaja med voor kinderen is een lijn gemaakt voor de jongsten en biedt uitgebreide verzorging voor de gevoelige en veeleisende huid van baby's. De producten bieden bescherming tegen factoren die de fysiologische beschermlaag van de huid kunnen beschadigen. Ziaja med voor kinderen bevat bovendien 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Shampoo en badgel zijn hypoallergene producten die vanaf de eerste levensdag zacht zijn voor het microbioom van de huid van lichaam en hoofd. Er is een tolerantietest uitgevoerd op de gevoelige huid, wat de veiligheid ervan bevestigt. De delicate lichaams- en haarwasgel is gebaseerd op actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder geurstoffen. De vloeibare gelconsistentie zorgt voor een zachte reiniging van de huid en het haar, terwijl het zacht is voor het huidmicrobioom van de baby. Het product schuimt licht en is gemakkelijk af te spoelen, wat comfort en veiligheid garandeert tijdens de dagelijkse verzorging van uw baby.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het preparaat op nat haar en huid en masseer tot schuim ontstaat. Zeer grondig afspoelen met warm water. Gebruik een kleine hoeveelheid gel tijdens het baden. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, natriumlauroylsarcosinaat, glycerine, maltooligosylglucoside, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, PEG-120 methylglucosedioleaat, C12-13 alkyllactaat, inuline, natriumbenzoaat, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115548
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887055082

Ziaja Med Kids Shampoo en...

€ 4,80
group_work Toestemming voor cookies