Claresa Hi, Honey Voedende Honing Peeling 15 g

€ 3,30
Inclusief belasting

Bereid je lippen voor op het aanbrengen van je favoriete lippenstift met onze voedende HI, HONEY peeling!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Hi, Honey Voedende Honing Peeling 15 g

Extreem zoete, voedende suikerlipscrub HI, HONING! met heilzaam honingextract geeft je het effect van perfect gladde en zachte lippen. De peeling is gemaakt om de gevoelige huid van de lippen op natuurlijke wijze te verzorgen. Suikerdeeltjes exfoliëren effectief en verwijderen de dode huid, waardoor uw lippen fris en aangenaam glad worden. De formule verrijkt met druivenpitolie, avocado-olie, honingextract en bijenwas hydrateert, verzacht en voedt de lippen intensief, waardoor ze stevig en satijnzacht worden. Bereid je lippen voor op het aanbrengen van je favoriete lippenstift met onze voedende HI, HONEY peeling!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid peeling aan op uw lippen en masseer uw lippen met cirkelvormige bewegingen. Spoel vervolgens het overtollige af.

SAMENSTELLING

Sucrose, Vitis Vinifera-zaadolie, Persea Grattissima-olie, silica, Butyrospermum Parkii-boter, Cera Alba, honingextract, tocoferol, Aroma , fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115867
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819812374

Claresa Hi, Honey Voedende...

€ 3,30
group_work Toestemming voor cookies