AA Mommy Verstevigende Bodylotion tegen Striae 200 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

De balsem vermindert droogheid, ruwheid en irritatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Mommy Versterkende Bodylotion tegen Striae 200 ml

Versterkende balsem tegen striae is een unieke cosmetica speciaal voor zwangere vrouwen, vrouwen na de bevalling en vrouwen die borstvoeding geven. De hypoallergene formule met cacaoboter hydrateert de huid intensief, verstevigt deze en verbetert de elasticiteit, waardoor deze beter bestand is tegen uitrekken. De balsem is uiterst mild, trekt goed in, brengt comfort en verzorgt de huid uitstekend tijdens deze bijzondere periode.

Wat maakt dit product uniek?

-Het werkt op drie kritieke gebieden: buik, dijen, billen, waardoor het uiterlijk en de conditie ervan worden verbeterd.

- Pro-ingrediënt: cacaoboter, heeft sterk voedende en hydraterende eigenschappen, waardoor de vorming van striae wordt voorkomen.

- Het ELASTIN DX-complex geeft een fluweelzachte gladheid en beschermt de huid tegen verlies van elasticiteit.

- Versterkt perfect de conditie van de opperhuid en ondersteunt de regeneratie ervan.

- Vermindert droogheid, ruwheid en irritatie.

Dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten. Met een hypoallergene geursamenstelling. Bevat geen kleurstoffen. pH-neutraal voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de balsem elke ochtend en avond op de plaatsen die het meest vatbaar zijn voor striae: rond de buik, dijen en billen. Bij regelmatig gebruik levert het de beste resultaten op.

SAMENSTELLING

Aqua , dimethicon, glycerylstearaatcitraat, cetearylalcohol, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2, glycerylstearaat, methylsilanolhydroxyprolineaspartaat, theobroma cacaoboter, allantoïne, xanthaangom, butyleenglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112941
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116081502

AA Mommy Verstevigende...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies