AA Mommy intensief voedend Serum 250 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Intensief verzorgende body butter is een unieke cosmetica die speciaal is ontwikkeld voor zwangere vrouwen, vrouwen na de bevalling en vrouwen die borstvoeding geven.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

AA Mommy intensief verzorgend Serum 250 ml

Intensief verzorgende body butter is een unieke cosmetica die speciaal is ontwikkeld voor zwangere vrouwen, vrouwen na de bevalling en vrouwen die borstvoeding geven. De hypoallergene formule, verrijkt met plantaardige verzachtende middelen, kalmeert de droge en vochtarme huid en verbetert de elasticiteit en elasticiteit. Na gebruik blijft de huid zijdezacht en glad.

Wat onderscheidt dit product?

-Uitzonderlijke voedende werking dankzij het gehalte aan passiebloemolie en veganistische lanoline, die de huid perfect voeden.

-De formule bevat intensief regenererende verzachtende middelen, zoals sheaboter en avocado-olie, die de natuurlijke lipidebarrière van de opperhuid versterken.

- Bovendien beschermt de aanwezigheid van allantoïne en D-panthenol de huid tegen overmatig waterverlies en uitdroging.

Dit product is uitvoerig dermatologisch getest op mensen die lijden aan allergische huidaandoeningen. Het heeft een hypoallergene geursamenstelling, bevat geen kleurstoffen en heeft een neutrale pH voor de huid. Ontdek het geheim van een perfecte huidverzorging tijdens deze bijzondere periode.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een passende hoeveelheid boter op een schone en droge huid en masseer vervolgens zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Laat het absorberen. Gebruik wanneer u maar wilt.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Butyrospermum Parkii-boter, DiCaprylylether, Pentyleenglycol, Glycerilstearaatcitraat, Glycerilstearaat, Glycerine, Hydroxycetofenon, Bis-Diglycer Polycaladipaat-2, Panthenol , Allantoïne, Tocoferyl A Siflora Incarnata Zaadolie, Persea Gratissima-olie, Tocoferol, Cetylhydroxyethylcellulose, xanthaangom, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112942
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116081526

AA Mommy intensief voedend...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies