Oillan Mama multiactieve bodylotion tegen striae 200 ml

€ 10,90
Inclusief belasting

Een effectieve verstevigende balsem voor huidverzorging tijdens de zwangerschap, na de bevalling en tijdens het geven van borstvoeding

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Oillan Mama multi-actieve bodylotion tegen striae 200 ml

Oillan Mama is een veilige en effectieve verstevigende balsem voor huidverzorging tijdens de zwangerschap, na de bevalling en tijdens het geven van borstvoeding. Bevat het geavanceerde ASM Repair-complex en sheaboter, die de elasticiteit en stevigheid van de huid helpen verbeteren, het huidoppervlak glad maken en intensief hydrateren. Het product is dermatologisch getest en bevat geen kleur- en geurstoffen, waardoor het ideaal is voor de gevoelige huid. Het zorgt voor het gezonde uiterlijk en de conditie van de huid en biedt effectieve verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

1 tot 2 keer per dag zachtjes in de gereinigde huid masseren. De toepassing kan indien nodig worden herhaald.

SAMENSTELLING

Aqua , Betaïne, Ethylhexylstearaat, Coco-Caprylaat/Capraat, Butyrospermum Parkii Boter, Cetearylalcohol, Pamitinezuur, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Dimethicon, Di-C12-13 Alkylmalaat, Tocoferylacetaat, Allantoïne, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartaat, Panthenol , Trideceth-6, Prunus Domestica-zaadolie, Fenoxyethanol, Natriumpolyacrylaat, Ethylhexylglycerine, Butyleenglycol, Natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112961
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116089829

Oillan Mama multiactieve...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies