Wars Expert for Men Verzachtende aftershavebalsem 125 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

After shave balsem brengt onmiddellijke verlichting van eventuele irritatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Wars Expert for Men Kalmerende aftershavebalsem

After shave balsem brengt onmiddellijke verlichting van eventuele irritatie. Herstelt het comfort na het scheren en laat de huid in perfecte staat, zonder roodheid. Naast de hydraterende en kalmerende eigenschappen van D-panthenol en aloë vera, is het verrijkt met rijstferment. Het is een natuurlijk ingrediënt dat roodheid vermindert. Hierdoor ziet zelfs de tere huid er na het scheren gezond uit en krijgt ze haar natuurlijke kleur terug. Het is de actieve kracht van natuurlijke ingrediënten voor een goede prijs, verpakt in een tube die handig in gebruik is.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de balsem direct na het scheren aan op je gezicht en hals. Gebruik als aanvulling op de verzorging Water of Aftershave.

SAMENSTELLING

aqua , dicaprylylcarbonaat, isopropylpalmitaat, glycerine, propaandiol, dizetmeelfosfaat, cetearylolivaat, sorbitanolivaat, lactobacillus/rijstfermentfiltraat, aloe barbadensis- juice , dipropyleenglycol, pentyleenglycol, fenoxyethanol, ethylxexylglycerine, carbomeer, parfum, natriumstearoylglutamaat, allantoïne, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, ci 42090, natriumhydroxide, benzylbenzoaat, citronellol, hexylcinnamal, linalool, limoneen

105954
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793047143

Wars Expert for Men...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies