Nacomi Gentelman vochtinbrengende haarshampoo voor mannen 250 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Hydraterende shampoo is de perfecte oplossing voor mannen die gezond en mooi verzorgd haar willen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Nacomi Gentelman vochtinbrengende haarshampoo voor mannen 250 ml

Hydraterende haarshampoo voor mannen is een buitengewone cosmetica die is ontwikkeld om een perfecte uitstraling en verzorging van mannenhaar te garanderen. De unieke formule van deze shampoo combineert natuurlijke ingrediënten die het kammen vergemakkelijken en tegelijkertijd een beschermende film op het haaroppervlak creëren, waardoor de glans en uitstekende conditie worden hersteld. De shampoo hydrateert diep, reinigt effectief en maakt het haar glad zonder de hoofdhuid te irriteren. De bijzondere mannengeur van de shampoo, kenmerkend voor de gehele cosmeticalijn, is een compositie waarin de geur van amber verweven is met groene accenten en kaneel, waardoor een frisse en energieke combinatie ontstaat. Bloemige tonen voegen lichtheid toe, en de dominante leer- en houtaccenten geven het diepte en een onderscheidend karakter. Dankzij de unieke samenstelling van ingrediënten als betaïne, ALMONDERMIN™ en gehydrolyseerde hibiscuseiwitten krijgt je haar zijn natuurlijke gladheid en glans terug. De formule met een diep hydraterende combinatie van glycerine, betaïne en trehalose werkt op het haaroppervlak en herstelt de elasticiteit ervan. ALMONDERMIN™-complex hydrateert, elasticiseert en creëert een beschermende film, bovendien voeden en regenereren gehydrolyseerde hibiscuseiwitten het haar, ondersteunen het groeiproces en beperken haaruitval. Panthenol (provitamine B5) dringt diep door in de haarstructuur, versterkt het van binnenuit en geeft het zijdezachte zachtheid en elasticiteit. Hydraterende shampoo is de perfecte oplossing voor mannen die gezond en mooi verzorgd haar willen. Grijp dit unieke product en laat je haar er altijd perfect uitzien. Omdat we weten dat elk detail ertoe doet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op vochtig haar, masseer tot schuim verschijnt en spoel vervolgens uit met water. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocoglucoside, glycerine, trehalose, cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, panthenol, lecithine, tocoferol, gehydrolyseerd extract van Hibiscus esculentus, extract van linum usitatissimum-zaad, extract van althaea officinalis-wortel, extract van Prunus Amygdalus Dulcis-fruit, sorbitan Oleaat-decylglucoside-crosspolymeer, betaïne, brassicamidopropyldimethylamine, glyceryloleaat, cetrimoniumchloride, tetranatriumglutamaatdiacetaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, ascorbylpalmitaat, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, parfum, xanthaangom, citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natrium Chloride, natriumhydroxide, fenoxyethanol, cumarine, hexylcinnamal, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116002
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539720730

Nacomi Gentelman...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies