YOPE Men Wood Gezichtswasgel voor mannen Reinigingsenergie 150 ml

€ 8,20
Inclusief belasting

Natuurlijke gezichtswasgel is de perfecte oplossing voor de dagelijkse huidverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

YOPE Men Wood Gezichtswasgel voor mannen Reinigingsenergie 150 ml

Natuurlijke gezichtswasgel is de perfecte oplossing voor de dagelijkse huidverzorging. De unieke formule, gebaseerd op natuurlijke reinigende en actieve ingrediënten, zorgt voor een effectieve reiniging van de huid, herstelt de vitaliteit en laat een gevoel van verfrissing achter. De werking van de gel lijkt op de werking van een magneet: hij verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, ale blijft tegelijkertijd zacht voor de huid, zonder deze uit te drogen of de natuurlijke lipidenbarrière te verstoren. Door deze gezichtsreiniger te gebruiken, kunt u de volgende voordelen verwachten:

-Minimaliseert de zichtbaarheid van poriën,

-Huidrevitalisatie,

-Progressieve exfoliatie van dode huidcellen,

-Ondersteuning van huidvernieuwingsprocessen,

-Herstel van het natuurlijke evenwicht van de huid.

De van nature unieke actieve ingrediënten in het product, zoals fytonciden uit de sugiboom, taraboomextract, wijnextract en wijnsteenzuur, hebben antioxiderende, hydraterende en verzachtende eigenschappen, waardoor de huid een mat en fris uiterlijk krijgt. De gezichtsreinigingsgel is dermatologisch getest en bij de productie ervan is geen dierenleed betrokken, wat een bijkomend voordeel is voor mensen die de ethische aspecten van de zorg belangrijk vinden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de huid en masseer zachtjes, daarna afspoelen met water

SAMENSTELLING

Aqua , Coco Glucoside, Glycerine, Cocamidopropyl Betaïne, Natrium Coco-Sulfaat, Natrium Coco-Glucoside Tartraat, Inuline, Gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa Gom, Cryptomeria Japonica Bladextract, Lactobacillus/ Juice Ferment Filtraat, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Saccharomyces Ferment Filtraat, Propaandiol , Amylopectine, Caesalpinia Spinosa Gom, Corylus Avellana (Hazelnoot) Bladextract, Lithothamnion Calcareum Extract, Wijnsteenzuur, Cellulosegom, Panthenol , Carrageen, Parfum, Levulinezuur, Natriumlevulinaat, Butyleenglycol, Pentyleenglycol, Melkzuur, Xanthaangom, Citroenzuur Zuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116090
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760207243

YOPE Men Wood...

€ 8,20
group_work Toestemming voor cookies