Bulldog Morning Rutine Lichaamsverzorgingsset: Douchegel 500 ml + Anti-transpirant Roll-on 75 ml + Shampoo 300 ml + Crème

€ 19,90
Inclusief belasting

Lichaamsverzorgingsset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bulldog Morning Rutine Lichaamsverzorgingsset: Douchegel 500 ml + Anti-transpirant Roll-on 75 ml + Shampoo 300 ml + Hydraterende crème

De Bulldog Original set is een echte traktatie voor mannen die waarde hechten aan de effectiviteit van natuurlijke ingrediënten in de dagelijkse verzorging. Hier volgt een korte beschrijving van elk product in de kit:

-Originele Shampoo 300ml: Bulldog Original shampoo is speciaal gemaakt voor mannenhaar. De formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die het haar zachtjes reinigen en tegelijkertijd hydrateren en versterken. Na gebruik wordt het haar zacht, soepel en voelt aangenaam aan.

-Originele Douchegel 500ml: Deze douchegel is een perfecte manier om je huid te verfrissen en te reinigen na een intensieve dag. Bevat natuurlijke ingrediënten die de huid zachtjes reinigen, waardoor deze gehydrateerd en gevoed blijft. De geur Bulldog Original geeft bovendien energie en stimuleert de zintuigen.

-Originele Moisturizer 100 ml: Bulldog Original vochtinbrengende crème is een perfecte manier om uw gezichtshuid te verzorgen. De lichte formule trekt snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Het bevat natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, voeden en beschermen tegen schadelijke externe factoren.

-Originele Natural deodorant 75 ml: Bulldog Original deodorant is de perfecte manier om de hele dag effectieve bescherming te bieden tegen onaangename geurtjes. De formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die niet alleen onaangename geurtjes voorkomen, ale ook de huid onder de armen verzorgen.

De Bulldog Original set is een uitgebreid aanbod voor mannen die op een natuurlijke en effectieve manier hun huid en haar willen verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik indien nodig.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116323
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5060896572000

Bulldog Morning Rutine...

€ 19,90
group_work Toestemming voor cookies