Bulldog Onderhoud Baardverzorgingsset: Schaar + Baardborstel + Kam

€ 24,60
Inclusief belasting

Baardverzorgingsset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bulldog Onderhoud Baardverzorgingsset: Schaar + Baardborstel + Kam

De Bulldog Onderhoudsset is de perfecte oplossing voor mannen die hun baard verzorgen. Hier volgt een korte beschrijving van elk item in de kit:

-Schaar: Bulldog-baardschaar is een essentieel hulpmiddel voor nauwkeurig baardtrimmen. De scherpe messen zorgen voor nauwkeurig knippen, waardoor je je baard eenvoudig naar jouw voorkeuren kunt vormen.

-Baardborstel: De Bulldog-baardborstel is speciaal ontworpen voor baardverzorging. De zachte borstelharen kammen de baard zachtjes, verwijderen onzuiverheden en verdelen natuurlijke huidoliën, waardoor de baard zacht en goed verzorgd wordt.

-Kam: De Bulldog-kam is het perfecte hulpmiddel voor het stylen van je baard. Dankzij het compacte formaat en de nauwkeurige afwerking kunt u de baard eenvoudig rangschikken en modelleren, waardoor deze de gewenste vorm en uitstraling krijgt.

De Bulldog Onderhoudsset is een compleet aanbod voor mannen die hun baard op een uitgebreide en professionele manier willen verzorgen. Dankzij de hoogwaardige gereedschappen die in de set worden meegeleverd, wordt baardverzorging gemakkelijk en aangenaam, waardoor de gebruiker kan genieten van het verzorgde en perfecte uiterlijk van zijn baard.

116327
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060896574318

Bulldog Onderhoud...

€ 24,60
group_work Toestemming voor cookies