Bulldog Body Care Lemon & Bergamot lichaamsverzorgingsset: Douchegel 500 ml + Anti-transpirant Roll-on 75 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Lichaamsverzorgingsset Lemon & Bergamot

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

De Bulldog Body Care Lemon & Bergamot set is een perfecte oplossing voor mannen die willen zorgen voor de hygiëne en frisheid van hun lichaam. Hier volgt een korte beschrijving van elk product in de kit:

-Douchegel 500 ml: Bulldog Lemon & Bergamot douchegel is een perfecte manier om je huid te verfrissen en te reinigen tijdens het baden of douchen. De delicate formule bevat citroen- en bergamotextracten die de huid hydrateren en energie toevoegen. Het biedt ook een aangename en verfrissende geur die de zintuigen prikkelt en de stemming verbetert.

Roll-on anti-transpirant 75ml: Bulldog Lemon & Bergamot anti-transpirant is een effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes en overmatig zweten. De formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, zoals citroen- en bergamotextracten, die niet alleen onaangename geurtjes voorkomen, ale ook de huid verzorgen en fris en aangenaam geurend achterlaten.

De Bulldog Body Care Citroen & Bergamot set is een compleet aanbod voor mannen die op een natuurlijke en effectieve manier voor de hygiëne en frisheid van hun lichaam willen zorgen. Dankzij de hoogwaardige producten in de set wordt lichaamsverzorging een genot en voelt de huid gehydrateerd, verfrist en heerlijk ruikend.

116328
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5060896573441

Bulldog Body Care Lemon &...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies