Kerabione versterkend Serum 5 ml

€ 16,60
Inclusief belasting

Wimperversterkend Serum is een precieze behandeling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Kerabione versterkend Serum 5 ml

Wimperversterkend serum is een precieze behandeling die zorgt voor het effect van lange, dikke en gezonde wimpers. Versterkt en voedt effectief zowel wimpers als wenkbrauwen. Het preparaat bevat een complex van actieve ingrediënten, waaronder Bimatoprost, peptiden en panthenol , die een positief effect hebben op de conditie van wimpers. Hierdoor helpt het serum wimperuitval te voorkomen en stimuleert het tegelijkertijd de groei van nieuwe, dikkere, langere en sterkere wimpers. De formule van het preparaat is veilig voor de huid rond de ogen en veroorzaakt geen irritatie.Wimper versterkend serum is de perfecte oplossing voor mensen die de conditie van hun wimpers en wenkbrauwen willen verbeteren, en tegelijkertijd irritatie van hun wimpers en wenkbrauwen willen voorkomen. de huid rond de ogen. Regelmatig gebruik van het preparaat kan bijdragen aan het verkrijgen van mooie, gezonde en dikke wimpers die expressiviteit en charme aan de look zullen toevoegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng met één beweging van de applicator een kleine hoeveelheid serum aan aan de basis van de wimpers op de gereinigde huid van de oogleden. Gebruik eenmaal per dag 's nachts gedurende 3-8 weken, en daarna tot 2-4 keer per week om het effect te behouden. De eerste effecten zouden na ongeveer 3 weken zichtbaar moeten zijn.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Dinatriumfosfaat, Panthenol, Biosaccharide Gum-1, Bimatoprost, Biotinoyl Tripeptide-1, Gehydrolyseerde Cucurbita Pepo Seedcake, Propyleenglycol, Euphrasia Officinalis Extract, Xanthaangom, Imidazolidinyl Urea, Citroenzuur, Dinatrium EDTA, Methylparaben, Alcohol Denat. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110783
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903111472030

Kerabione versterkend Serum...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies