Claresa Lash Double Espresso Voedend Gel Serum 10 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Een voedend serum speciaal gemaakt voor het effect van dikkere, langere en sterkere wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Lash Double Espresso Voedend Gel Serum 10 g

Een voedend gelserum speciaal gemaakt voor het effect van dikkere, langere en sterkere wimpers. De veganistische formule verrijkt met cafeïne is een echte energieboost voor de haarzakjes. De toevoeging van panthenol (provitamine B5) versterkt de structuur van de wimpers, terwijl extracten van sojascheuten, tarwe en kalotwortel een complex creëren dat de haargroei stimuleert en de lengte en dikte ervan verbetert. Dankzij regelmatig gebruik van dit serum worden de wimpers intensief gevoed, worden ze sterker, flexibeler en zijn ze beter bestand tegen uitvallen en mechanische schade tijdens het verwijderen van make-up. Het product is vooral perfect voor mensen van wie de wimpers van nature zwak en kort zijn, verzwakt door het verstrijken van de tijd of beschadigd zijn door chemische behandelingen of wimperextensions. Bovendien kan het worden gebruikt als een effectieve conditioner voor wimperextensions, waardoor een gezonde groei en conditie wordt ondersteund.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik 's avonds en/of voordat u mascara op uw wimpers aanbrengt. Gebruik regelmatig om te genieten van het effect van het versterken en verlengen van je haar.

SAMENSTELLING

Aqua , Carbomeer, Propaandiol, Panthenol , Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kaliumhydroxide, Cafeïne, Arginine, Melkzuur, Glycine Sojakiemextract, Triticum Vulgare Kiemextract, Scutellaria Baicalensis Wortelextract, Natriumbenzoaat, Gluconolacton, Calcium . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115242
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819816334

Claresa Lash Double...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies