Tołpa Holistic Azelaic Acid Smoothing Anti-Rimpel Dagcrème SPF20 40 ml

€ 15,60
Inclusief belasting

Crème met zonnebrandcrème SPF 20

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Tołpa Holistic Azelaic Acid Smoothing Anti-Rimpel Dagcrème SPF20 40 ml

Dankzij de adaptogene formule met SPF 20 zonnebrandcrème is de crème een beschermend schild voor de huid. Het maakt ondiep en vult rimpels. Het verbetert de dichtheid, verstevigt en verstevigt. Het egaliseert de kleur, verheldert en ontspant de huid. Regenereert en hydrateert diep. Geeft een onmiddellijk gladmakend effect. Helpt bij het bestrijden van zon-, hormonale en postacne-verkleuringen. Het verhoogt het adaptogene vermogen van de huid, d.w.z. de weerstand tegen de nadelige effecten van externe factoren en stress.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een gereinigd en getonifieerd gezicht en hals, vermijd de oogcontouren. Masseer vanaf de nek omhoog. Gebruik elke ochtend.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Coco-Caprylaat, Cetearylalcohol, Glycerine, Turfextract, Ceteareth-20, Azelaïnezuur, Natriumhyaluronaat, Rhodiola Rosea-wortelextract, Fytosterolen, Lecithine, Gehydrolyseerd alginezuur, Hyaluronic Acid , Tocoferol, Caprylzuur / Capric Triglyceride, carbomeer, natriumpolyacrylaat, xanthaangom, alcohol, pentyleenglycol, natriumhydroxide, tetranatrium EDTA, parfum, fenoxyethanol, caprylylglycol, methylpropaandiol, benzoëzuur, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109493
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719417801

Tołpa Holistic Azelaic Acid...

€ 15,60
group_work Toestemming voor cookies