Miya Cosmetics myBBcream lichte BB gezichtscrème SPF30 voor porseleinen huid 40 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Deze crème heeft een natuurlijke, zacht dekkende finish die zich aanpast aan jouw huidskleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Miya Cosmetics myBBcream lichte BB gezichtscrème SPF30 voor porseleinen huid 40 ml

Lichte BB-gezichtscrème SPF30 is gemaakt voor mensen met een porseleinen huid, dat wil zeggen een zeer lichte huidskleur. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit product:

-Kleur voor porseleinen huid: Het product is verkrijgbaar in de perfecte kleur voor mensen met een zeer lichte porseleinen huid, wat betekent dat het past bij uw natuurlijke huidskleur.

-Natuurlijke afwerking: deze crème heeft een natuurlijke, zacht dekkende afwerking die zich aanpast aan uw huidskleur.

-Multifunctionaliteit: Deze kleurcrème is een multifunctioneel product dat op vele manieren gebruikt kan worden. Het kan fungeren als een lichte foundation, verzorgende crème en bescherming tegen de zon.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van dit product:

- Egaliseert de huidskleur en egaliseert de huid: Deze crème helpt de huidskleur te egaliseren, waardoor deze een gezonde tint krijgt.

-Matiseert de huid: Matteert de huid zachtjes, wat handig kan zijn, vooral als u de neiging heeft om te glanzend te zijn.

Vermindert de verschijning van poriën, verkleuringen en onvolkomenheden: Dit product kan de verschijning van poriën, verkleuringen en donkere kringen onder de ogen helpen verminderen.

-Stralende huid: De crème geeft de huid glans en uitstraling.

-Hydrateert en maakt glad: Heeft een hydraterende werking en helpt de huid zacht en soepel te houden.

-Zonbescherming: Het product bevat een SPF30-filter dat de huid beschermt tegen UVA/UVB-stralen.

BB cream is een multifunctioneel product dat de huidskleur egaliseert, matteert, imperfecties corrigeert en tegelijkertijd bescherming biedt tegen de zon. Het is verkrijgbaar in een kleur die geschikt is voor de porseleinen huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan en masseer zachtjes in de gezichtshuid. Je kunt het doen met je vingers, een borstel of een spons - wat je maar wilt

SAMENSTELLING

Aqua *, polyglyceryl-4-lauraat/succinaat*, propaandioldicaprylaat**, glycerine*, Solanum Lycopersicum-zaadolie*, cetearylalcohol*, isoamyllauraat**, C13-15-alkaan*, octyldodecanol**, propaandiol*, cetylesters* , Sorbitan Lauraat**, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Ethylhexyl Triazon, Prunus Amygdalus Dulcis Olie*, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Natriumstearoyl Glutamaat**, Rosmarinus Officinalis Bladextract*, Microkristallijne Cellulose**, Cellulosegom**, Natriumhyaluronaat **, jojoba-esters**, trihydroxystearine**, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumfytaat**, alcohol**, xanthaangom**, parfum, aluminiumoxide*, siliciumdioxide*, citroenzuur*, CI 77891**, CI 77492**, CI 77491**, CI 77499**.

*ingrediënt van natuurlijke oorsprong

**gecertificeerd ingrediënt

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114008
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904804151683

Miya Cosmetics myBBcream...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies