Delia Gel voor het verwijderen van nagelriemen Express effect 11 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Express nagelriemverwijderaar gel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Delia Gel voor het verwijderen van nagelriemen Express effect

Express cuticle remover gel is een professioneel preparaat dat helpt bij het verwijderen van vereelte nagelriemen en nagelriemen die op de nagelplaat zijn gegroeid op een niet-invasieve en onmiddellijke manier. Verzacht effectief verdikte nagelriemen en vergemakkelijkt het verwijderen ervan. Hydrateert en voedt. Voorkomt uitdroging en opbouw van nagelriemen op de nagelplaat. Veroorzaakt geen verkleuring van de nagelplaat. Bereidt nagels voor op manicure- en pedicure . Verzorgende formule, verrijkt met vitamine A, E en F en aloë vera. Vitaminen A, E en F - voeden de huid rond de nagel en voorkomen keratose.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het preparaat aan op de nagelriemen rond de nagels en laat het ongeveer 5 minuten intrekken. Verwijder na de aanbevolen tijd de nagelriemen met een wattenstaafje. Spoel de handen na gebruik af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , propyleenglycol, glycerine, kaliumhydroxide, carbomeer, styreen / VP-copolymeer, natriumdodoxynol-40-sulfaat, glycoldistearaat, steareth-4, re_nylpalmitaat, tocoferylacetaat, Aloe barbadensis-bladextract, glyceryllinoleaat, glyceryllinoleaat, ascorbylpalmitaat, Sorbinezuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Glycolzuur, Lac_c-zuur, Appelzuur, Citroenzuur, Salicylzuur, Tocoferol.

Houd er rekening mee dat de lijst met ingrediënten kan variëren, afhankelijk van de productserie. De meest actuele lijst vindt u op de productverpakking.

107555
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901350487709

Delia Gel voor het...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies