Nivea Spray Deodorant Fresh Bloem 0% Aluminium 150 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

De deodorant in spuitbus is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar langdurige bescherming tegen onaangename geuren en een gevoel van frisheid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Fresh Flower Deodorant Spray 0% Aluminium 150 ml

De deodorant in spuitbus is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar langdurige bescherming tegen onaangename geuren en een gevoel van frisheid. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze deodorant:

-Langdurige bescherming: De deodorant biedt langdurige bescherming tegen onaangename geuren, zodat u de hele dag van frisheid kunt genieten.

-Aangename geur: Het product heeft een aangename en delicate bloemengeur die een gevoel van reinheid en frisheid zal toevoegen. Het is een geweldige manier om je energie en welzijn een boost te geven.

-Vrij van aluminiumzouten: De deodorantformule is vrij van aluminiumzouten, wat betekent dat het op een andere manier werkt dan traditionele anti-transpiranten. In plaats van zweet vast te houden, biedt deodorant bescherming tegen geurtjes.

-Zachtheid voor de huid: De deodorant is dermatologisch getest en de zachtheid voor de huid is bevestigd. Dankzij dit kunt u het gebruiken zonder angst voor irritatie of allergische reacties.

-Gevoel van frisheid: Dankzij de effectieve formule geeft de deodorant langdurig een gevoel van frisheid en reinheid, wat vooral belangrijk is tijdens een actieve dag.

Aerosol deodorant is een product dat effectieve bescherming combineert met een aangename geur en zachtheid voor de huid. Als je een langdurig fris gevoel wilt, is deze deodorant wellicht een uitstekende keuze die ook de delicatesse van je huid verzorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de huid onder de armen. Laten drogen.

SAMENSTELLING

Butaan, Alcohol Denat., Isobutaan, Propaan, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerine, Maris Limus Extract, Ostrea Shell Extract, Persea Gratissima Olie, Octyldodecanol, Aqua , Propyleenglycol, Linalool, Benzylalcohol, Citronellol, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112638
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900017046778

Nivea Spray Deodorant Fresh...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies