Bielenda Vanity Pro Express Cream voor snelle ontharing van het lichaam Pink Aloe 75 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De crème zorgt voor een snelle en pijnloze ontharing

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bielenda Vanity Pro Express Cream voor snelle ontharing van het lichaam Pink Aloe 75 ml

Pro Express express ontharingscrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, inclusief gevoelige zones zoals bikinilijn, oksels en benen. Deze fluweelzachte en effectieve crème zorgt voor een snelle en pijnloze ontharing. De formule van de crème is ontworpen om zelfs het kortste haar grondig en onmiddellijk te verwijderen, waardoor de effectiviteit van het ontharen wordt gegarandeerd. Daarnaast is de crème verrijkt met roze aloë-extract, wat een hydraterende en regenererende werking heeft op de huid. Na gebruik van deze ontharingscrème kun je een zijdezachte en zachte huid verwachten. Het is de perfecte oplossing voor mensen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar een effectieve en zachte manier om ongewenst haar te verwijderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de crème met een spatel gelijkmatig over de gewassen en gedroogde huid, niet inwrijven, min. 4 minuten - als het haar sterk en dik is, kunt u de crème wat langer op de huid laten zitten, maar de totale ontharingstijd mag niet langer zijn dan 10 minuten, verwijder de crème met het haar met een spatel, was de huid grondig met warm water, zonder zeep, droog het af.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearylalcohol, Calcium , paraffinum liquidum (minerale olie), ceteareth-20, kaliumhydroxide, glycerylstearaat SE, Boswellia serrata- Juice , aloë barbadensis-bladsap, propyleenglycol, dinatrium-EDTA, dipropyleenglycol, butyleenglycol , 1,2-Hexanediol, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, CI 17200. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111811
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051945

Bielenda Vanity Pro Express...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies