Dax Perfecta Epilady Wax voor ontharing van het gezicht en gevoelige zones 12 stuks

€ 4,60
Inclusief belasting

Na de behandeling blijft de huid tot 4 weken fluweelzacht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dax Perfecta Epilady Wax voor het ontharen van het gezicht en de gevoelige zones, 12 stuks

De nieuwe formule van flexibele waxstrips maakt een nauwkeurige en effectieve ontharing van het gezicht en de gevoelige lichaamsdelen mogelijk in slechts 4 eenvoudige stappen. Zonder dat wrijven of verwarmen nodig is, laten deze pleisters perfect los, waardoor het gemakkelijker wordt om kleine en gevoelige delen van de huid te ontharen. Hun speciale formule is ontworpen voor gevoelige gebieden, waardoor het risico op irritatie wordt geminimaliseerd. De pleisters zijn verrijkt met lotusbloem en zorgen voor een langdurig effect van een gladde huid terwijl ze deze verzorgen. Ze zijn zelfs effectief op korte haartjes, slechts 2 mm lang. Harsen verzwakt het haar, wat zich vertaalt in een langzamere groei. Na de behandeling blijft de huid tot 4 weken fluweelzacht. De met olijven en aloë doordrenkte doekjes in de verpakking verwijderen wasresten en verzachten eventuele irritaties.

HOE TE GEBRUIKEN

Was en droog de huid. Gebruik een spatel om een dunne, gelijkmatige laag van het preparaat op de huid te verspreiden. Niet wrijven! Laat 5 minuten op de huid zitten. Laat de crème niet drogen. Verzamel de crème samen met het haar, terwijl u de spatel tegen het haar houdt. Was de onthaarde huid met warm water zonder zeep en droog deze af met een handdoek.

SAMENSTELLING

Was: triethyleenglycolrosinaat, glycerylrosinaat, gehydrogeneerde microkristallijne was, Gossypium Herbaceum-zaadolie, Nelumbo Nucifera-bloemextract, isostearylisostearaat, PEG-8-dioleaat, Paraffinum Liquidum, polyethyleen, parfum, CI 77891, CI 45410.

doekje: Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis-bladextract, Glycine Soja-olie, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112617

Specifieke referenties

ean13
5900525057839

Dax Perfecta Epilady Wax...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies