Amaderm intensief exfoliërende Voet-, elleboog- en knieverzorgingscrème 50 ml

€ 13,39
Inclusief belasting

Intensief exfoliërende crème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Amaderm intensief exfoliërende crème voor de huidverzorging van voeten, ellebogen en knieën 50 ml

Amaderm is een intensief exfoliërende crème met 40% ureum en melkzuur. Dankzij de hoge concentratie ureum exfolieert het preparaat zelfs zeer verhoornde opperhuid effectief en verwijdert het verdikkingen van de huid, terwijl het opnieuw groeien ervan wordt voorkomen. De crème zorgt voor een goede hydratatie, smering en verzachting van de huid, terwijl het ongemak dat gepaard gaat met overmatige droogheid wordt verlicht. Perfect voor huidverzorging die intensieve exfoliatie en regeneratie vereist.

HOE TE GEBRUIKEN

1-2 keer per dag op de eerder gereinigde en gedroogde huid, op de aangetaste plekken, door een laagje crème aan te brengen en zachtjes te wrijven tot het is opgenomen. Was na gebruik uw handen. Het wordt aanbevolen om het product elke dag te gebruiken totdat het gewenste resultaat is bereikt. Het product is bedoeld voor volwassenen.

SAMENSTELLING

Ureum, Aqua , Petrolatum, Glycerine, Polyglyceryl-4 Isostearaat, Octyldodecanol, Melkzuur, Magnesium De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

112250

Specifieke referenties

ean13
5901315022716

Amaderm intensief...

€ 13,39
group_work Toestemming voor cookies