Donegal Make-up kwast 2in1 Duo Brushi 1 stuk

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

  • Een strong make-upkwast met een unieke, metallic stijl in een subtiele rose gold .
  • Borstel D 10 met afgeronde borstelharen is bestemd voor het aanbrengen van poeders los en geperst. Hiervoor wordt kwast D 20 met schuine haren gebruikt aanbrengen van blush en bronzer en gezichtscontouren.
  • Klaar gemaakt van zachte, dichte en gladde haren, die gesloten zijn de structuur maakt een economische toepassing van cosmetica mogelijk.
  • Dankzij de groeven in het midden van het handvat ligt de borstel prettig in de hand.
  • Tweezijdig product geeft het geweldige functionaliteit - met slechts één borstel uitgebreide en professionele make-up kan worden uitgevoerd.
  • Het zorgt voor een snelle en gemakkelijke toepassing van cosmetica.
  • Borstel is ongeëvenaard en zal comfortabel en praktisch zijn een hulpmiddel niet alleen in de handen van een ervaren visagist, maar ook een persoon beginner.
  • Het zal perfect zijn tijdens het reizen; dankzij de combinatie van borstels kun je het aantal accessoires in de make-uptas verminderen.
  • Afmetingen: lengte 5 cm.


    Zorg voor make-up kwasten: De borstel moet worden gewassen met warm water met toevoeging van gel met olie of met een speciale voorbereiding voor het reinigen van cosmetische accessoires. Na het spoelen wascosmetica, knijp zachtjes in de borstelharen met een handdoek papier. De borstel moet horizontaal of verticaal worden gedroogd (bezem naar beneden gericht). Voorkom dat het handvat (handvat) nat wordt borstel.

Hoe de D10-borstel te gebruiken:

dompel de borstel in het losse poeder of wrijf het licht op het oppervlak van het poeder in de steen,

tik voorzichtig overtollig product van de borstel af,

breng het poeder met vegende bewegingen aan op het gezicht, beginnend bij het voorhoofd, via de slapen, neus, wangen en kin.

Zo gebruikt u de borstel D 20:

breng je favoriete blusher (steen of los) aan op de kwast,

tik voorzichtig overtollig product van de borstel af,

veeg de borstel over de bovenkant van de jukbeenderen - in zachte cirkelvormige bewegingen om het product gelijkmatig te verdelen.

Weet je niet welke kleur blush het beste bij je past?

Het belangrijkste is om het principe van natuurlijkheid te volgen, d.w.z. kies een tint die perfect bij onze huidskleur past. De zekerste en tegelijkertijd gemakkelijkste methode is om de roze tint af te stemmen op de kleur van je lippen.

100049
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907549242067

Donegal Make-up kwast 2in1...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies