Emotopic Creamy Douchegel voor dagelijkse lichaamsverzorging 400 ml

€ 16,70
Inclusief belasting

De romige reinigingsgel is bedoeld voor de dagelijkse lichaamswassing

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Emotopic Creamy Douchegel voor dagelijkse lichaamsverzorging 400 ml

De romige reinigingsgel is bedoeld voor de dagelijkse lichaamswassing en is bedoeld om de symptomen van atopische dermatitis ( AZS ), zoals een droge huid, irritatie en roodheid, te voorkomen. Het wordt ook preventief aanbevolen voor de droge en gevoelige huid, die vaak extreem droog en overgevoelig is. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten van deze romige reinigingsgel:

-Zachte, niet-schuimende formule: De gel heeft een formule die vrij is van stoffen zoals SLS (natriumlaurylsulfaat) en SLES (natriumlaurethsulfaat), wat kan leiden tot overmatig uitdrogen van de huid. Dit betekent dat het niet schuimt zoals traditionele zepen, wat gunstig is voor de huid.

-Het voorkomen van de symptomen van atopische dermatitis: De romige reinigingsgel is ontworpen om de symptomen van atopische dermatitis te voorkomen en een gezonde huid te behouden. Kan elke dag worden gebruikt.

-Hydraterend en gladmakend: De formule is gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën die de huid reinigen en tegelijkertijd intensief hydrateren en gladmaken.

-Herstel de fysiologische barrière van de huid: Dankzij de unieke eigenschappen van natuurlijke oliën zoals koolzaadolie helpt de romige reinigingsgel de natuurlijke, fysiologische beschermende barrière van de huid te herstellen.

-Voorkomen van overmatige droogheid en ruwheid: De reinigingsgel herstelt dankzij de hydraterende en verzachtende eigenschappen het langdurig comfort van de huid en helpt de symptomen van een droge huid te verminderen. Het voorkomt ook de herhaling van uitdroging en ruwheid.

-Goede smering en hydratatie: De formule van de niet-schuimende crèmegel is vrij van SLS, SLES en zeep, waardoor het de opperhuid goed kan smeren en hydrateren, terwijl de gevoeligheid van de huid voor ongunstige externe factoren wordt verminderd.

Het gebruik van een dergelijke romige reinigingsgel kan helpen een gezonde huid te behouden en de symptomen van atopische dermatitis en andere huidproblemen die gepaard gaan met overmatige droogheid en overgevoeligheid te voorkomen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel op de huid aan en verdeel deze zachtjes over het oppervlak.

SAMENSTELLING

Gezuiverd water, verzachtende middelen: hennepolie, koolzaadolie, paraffineolie en andere, hydroxyacetofenon, kamperfoelie-extracten, hulpingrediënten, oppervlakteactieve stoffen De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

114188

Specifieke referenties

ean13
5900717691117

Emotopic Creamy Douchegel...

€ 16,70
group_work Toestemming voor cookies