Eveline Revitalum 20% exfoliërende rasp in AHA Complex voetcrème 75 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Verwijdert vereelte opperhuid en regenereert de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Eveline Revitalum 20% exfoliërende rasp in AHA Complex voetcrème 75 ml

Eveline Revitalum 20% exfoliërende rasp in AHA Complex voetcrème is een voetverzorgingsproduct dat een complex van AHA-zuren (alfa-hydroxyzuren) bevat in een concentratie van 20%. De crème heeft een exfoliërende werking op de huid van de voeten, verwijdert de eeltige opperhuid, maakt de huid glad en regenereert. De roomrasp vergemakkelijkt het aanbrengen van het product en versterkt het effect, waardoor de voeten glad en zacht aanvoelen. Het product is bedoeld voor gebruik op de droge huid van de voeten en hoeft niet te worden afgespoeld.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op droge voeten en masseer zachtjes tot het volledig is opgenomen. Je kunt je vooral richten op de plekken waar de huid het meest verdikt of vereelt is.

SAMENSTELLING

Aqua , ureum, paraffinum liquidum, cetearylalcohol, glycerylstearaat SE, glycerine, natriumhydroxide, dimethicon, ceteareth-20, citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur, melkzuur, glucose, fructose, capryl/caprinezuurtriglyceride, fenoxyethanol, methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Parfum. Huidige samenstelling op de verpakking.

110424

Specifieke referenties

ean13
5903416047773

Eveline Revitalum 20%...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies