Eveline Lactmed+ SOS specialist Intieme hygiëne gel rustgevende Cranberry 250 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Zorgt voor een langdurig gevoel van frisheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Eveline Lactmed+ SOS specialist Intieme hygiënegel verzachtend Cranberry 250 ml

Melkzuur versterkt de natuurlijke afweermechanismen tegen irritatie en infectie, terwijl het onaangename geurtjes neutraliseert en het onmiddellijke comfort herstelt. Cranberry-extract heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, herstelt de pH-balans, regenereert en geeft een gevoel van frisheid. D- panthenol kalmeert perfect en verzacht irritaties en lichte roodheid. Deze vloeistof wast de intieme zones uitzonderlijk voorzichtig, met respect voor de natuurlijke beschermende barrière. Het wordt aanbevolen voor de dagelijkse hygiëne van de intieme gebieden, vooral in situaties waar ongemak kan optreden als gevolg van irritatie of verstoring van de juiste pH-waarde van de huid (zoals vaginale afscheiding of ontsteking).

Voordelen:

-Compatibel met de natuurlijke pH-waarde van de huid.

-Ondersteunt bij ontstekingen.

- Geeft een langdurig gevoel van frisheid.

-Neutraliseert onaangename geuren.

-Effectief beschermt tegen infecties.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid vloeistof op de vochtige huid van de intieme zones en spoel af met warm water. Product uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, cocamide DEA, natriumcocoamfoacetaat, melkzuur, parfum (geur), natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, panthenol, propyleenglycol, Vaccinium Macrocarpon fruitextract, dinatrium EDTA, natriumchloride. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112339

Specifieke referenties

ean13
5907609397645

Eveline Lactmed+ SOS...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies